Keuken Professionals vóór professionals!

Service & Garantie

Service & Garantie is voor ons eigenlijk iets vanzelfsprekends. Alle producten zijn van een hoogwaardige  kwaliteit en wij zijn er trots op u deze producten te kunnen aanbieden. Juist daarom willen wij er ook alles aan doen om van u een tevreden klant te maken!
 

Service

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het 14 dagen op zicht (wettelijke termijn 7 dagen). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Kijk hieronder bij Ruilen & Retour voor meer informatie hierover.
 

Garantie

Alle producten die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn met de grootste zorg - door specialisten - samengesteld en worden allen met de offiiciele dealer garantie geleverd. Wij zijn officieel dealer van de door Kitchen Professionals aangeboden producten en staan in goede relatie met de officiële importeur en distributeur Nederland.
 


Ruilen & Retour

U kunt de bestelling of een artikel uit uw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.
 

Ruilen

Alleen wanneer er sprake is van een fabricagefout, kunt u het artikel gratis - binnen de zichttermijn - retourneren om het om te ruilen. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze klantenservice. In sommige gevallen kunnen de bezorg en retour kosten wel in rekening worden gebracht. Daarom adviseren wij u altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice.
 

Let Op!

De artikelen mag u alleen retourneren als de verpakking intact is (het product niet gebruikt is)! Indien u de levering geopend /kapot heeft ontvangen dient u daar direct bij de bezorger (post of koerier) alsmede bij ons (wederom klantenservice) melding van te maken. Wij zullen dan natuurlijk met een passende oplossing komen.
 

Klantenservice

E-mail: sales@kitchenprofessionals.eu
Fax: 084.8377071
Tel. 020.8946160

 

Klik op een van onderstaande links voor meer informatie: