Keuken Professionals vóór professionals!

Online betalen?

Om te betalen bieden wij meerdere mogelijkheden zoals hieronder beschreven. U kiest gewoon de betaalmethode waar u zich het prettigst bij voelt!


In Uw Winkelmand krijgt u automatisch het totaal bedrag van de bestelling te zien. Binnen Europa leveren wij tegen 19% BTW. Buiten de EU kunnen wij tegen 0% BTW leveren. Indien u een inschatting van de bijkomende bezorgkosten wilt hebben kunt u op die knop klikken en al naar gelang het gewicht van uw bestelling alsmede het afleveradres, zal een inschatting van de bezorgkosten worden gemaakt.

Door op de knop afrekenen te klikken wordt het bevestigen van de bestelling gestart zoals hiervoor bij online winkelen beschreven. Nadat u heeft ingelogd (of zich alsnog aanmeld) en onderaan op Verzenden klikt komt u automatisch in het betalingsgedeelte terecht. Wij kunnen u momenteel de volgende opties bieden en blijven werken aan verdere uitbreiding hiervan:

 • Overmaken op rekening
  U kunt het totaalbedrag zelf overboeken naar de juiste bankrekening.
  Het overmaken duurt doorgaans 1-3 dagen (mits van bank naar bank anders gemiddeld 5 dagen). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestellling afgewikkeld.
 • Betalen met iDEAL
  Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het betalen via iDEAL bespoedigd een snelle afhandeling van uw betaling en daarmee natuurlijk ook de afhandeling van uw bestelling!
 • Betalen met PayPal
  In samenwerking met PayPay bieden wij u de mogelijkheid voor het doen van online betalingen. Door in ons betalingsgedeelte de optie PayPal aan te klikken komt u automatisch in het beveiligde PayPal betalingsgedeelte terecht. PayPal bied u meerdere opties voor het doen van uw online betaling.
   
   

Wij blijven in ontwikkeling en zullen u op termijn wellicht ook nog andere betaalmogelijkheden gaan bieden.