Keuken Professionals vóór professionals!

Nilma Groentedroger Atir I

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 12.698,95
OF

Snel overzicht

Professionele Nilma Wasmachine Groentecentrifuge - 400/50/3, GS-Uitvoering. Inhoud 600 liter. 1,85 kW. Capaciteit: lichte groente 16 kg., zware groenten 70 kg. Wastijd per sessie ca. 2 - 3 minuten.

prev
next
Nilma Groentedroger Atir I

Details

Alle ATIR groentewasmachines van NILMA zijn allen gekenmerkt door het speciaal ontwikkelde wassysteem, waardoor het beste wasresultaat gegarandeerd wordt. De machines zijn volledig geautomatiseerd en eenvoudig te bedienen. Het wasprogramma is voor ieder product afzonderlijk in te stellen. Alle ATIR wasmachines bieden de mogelijkheid om de hoeveelheid van de waterstroom, de duur van het wasprogramma en de intensiteit van de wervelstroom te regelen. Alleen op deze manier is het mogelijk om zelfs 'moeilijke' groente uiterst grondig te reinigen, zonder deze te kneuzen of kapot te laten gaan. Er zijn 3 ATIR modellen leverbaar, 2 modellen kunnen eventueel ook kiepbaar geleverd worden waardoor de gewassen producten moeiteloos in de daarvoor bestemde groentetransportwagen gekiept kunnen worden. Alle ATIR modellen zijn uitgerust met een krachtstroommotor van 400/50/3 en geheel vervaardigd van 18/10 RVS. Alle modellen hebben een motorafscherming en een bedieningspaneel met een laagspanning, 24 Volt, van kunstof.

De ATIR I heeft de volgende specificaties: 400/50/3, GS-Uitvoering. Inhoud 600 liter. 1,85 kW. Capaciteit: lichte groente 16 kg., zware groenten 70 kg. Wastijd per sessie ca. 2 - 3 minuten. Niet Kantelbaar.

Extra informatie

Manufacturer Nilma
Type wassen
Type Stroom Krachtstroom
Vermogen 1850 Watt
Inhoud 600 Liter