Keuken Professionals vóór professionals!

Bezorgen

Zodra wij uw bestelling en de betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verwerkt en zo spoedig mogelijk op het door u aangegeven adres bezorgd. U kunt ervoor kiezen een ander afleveradres op te geven dan factuuradres.

De datum waarop uw bestelling zal worden bezorgd hangt echter af van de levertijd die voor het door u gekozen product geldt. Iedere bestelling wordt als één pakket afgeleverd en is dus afhankelijk van de langste levertijd. Indien u de producten die wel direct/sneller leverbaar zijn eerder wilt hebben is het verstandig om de bestelling op te splitsen:


Op voorraad- Het product wordt vrijwel direct geleverd (in ieder geval binnen 5 dagen)
Geen voorraad- In een uitzonderlijke situatie kan het voorkomen dat een artikel tijdelijk niet geleverd kan worden. Wij zullen contact met u opnemen om de situatie te bespreken om tot een passende oplossing te komen.

 

Bezorgen

Voor het bezorgen van de bestelling op het door u aangegeven adres gebruiken wij de service van GLS koeriers. Wij maken standaard voor al onze leveringen gebruik van de reguliere pakketservice met track en trace. In een gedegen verpakking zullen de producten op het door u aangegeven adres worden bezorgd. Mocht u tijdens de bezorging niet op het afleveradres zijn, dan vindt u een kaartje van de berzorger in uw brievenbus. 

 

Klik op een van onderstaande links voor meer informatie: